Äppel hotellet


Bodde på Omena hotelli på Eeriksgatan. Placeringen var ju helt ok o parkera kunde man på gatan utanför, så dessa var plus. 
Denna gång var det åtminstone städat. När vi senast använde denna firma var i Åbo, för 2-3 år sen, o då var det skräp lite här o där (inte så roligt när man har små barn som äter allt). Men då fick vi faktiskt städat när vi klagade, men bara för att det råkade finnas en städerska i korridoren (att ringa Helpdesken fungerade inte). 
Tycker om konceptet, inga långa in-checknings köer o pappers ifyllande, utan koden till dörren o rumsnumret kommer med sms 8 timmar före o så är det bara att gå in. Reser man med barn så är det praktiskt med mikro på rummet o allt annat som finns på vanligt hotell finns ju också. Bra om allt fungerar som det skall. Men börjar ventilationen plötsligt blåsa kalt när det är -20 grader ute o ingen svarar när man ringer till Helpdesken så är det ju mindre lyckat. Var ju som tur inte vårt rum som blev lite kalt! :) Vår vattenkokare fungerade inte men man kunde ju värma sitt vatten i mikron.
Har nu testat två olika äppel hotell o hade dom en fungerande Helpdesk så hade det varit ok. Men vi har båda gångerna försökt ringa otaliga gånger men aldrig nån som svarar. Så nu ger vi nog inte dessa nå flera chanser. Nästa gång blir det ett vanligt hotell, fast man då får köa o betala en hel del mera!

Kommentarer

Populära inlägg