Moron tankar

Inte ofta man får sitta ensam hemma en moron o dricka kaffe i lugn o ro. Nå skall till tandläkaren så egentligen hade jag nog hellre varit på jobb. Hade tänkt pojkarna skulle få sova längre (o jag också) men de ville i normal tid till dagis (då får de leka tillsammans en stund på morgonen innan de går över till sina egna grupper), så det vara bara att stiga upp 6.00 fast man inte egentligen hade behövt. O enklare så, blir bara förvirring för dem på dagis om allt inte är som "normalt". 

Så nu har jag beställt alla campingkort o rabattkort som vi behöver till sommaren! Som detta ACSI-kort (men för 2014 då), man får vissa campingar betydligt billigare, mellan 12-16 €/natt med detta kort o i de två böcker o karta som kommer med ser man vilka som ger rabatt. I priset ingår husbilen,2 vuxna o el, på vissa ställen måste man betala extra för barnen men inte på alla. 


Camping Key Europa kortet behöver också ett nytt märke varje år! Detta får man också rabatt med på vissa campingar.


Ja o förutom det så har vi ett Internationellt campingkort (ikraft i 3 år o fungerar istället för passet på campingar o också detta kan ge rabatt) o så SF-karavankortet (ger rabatt på en massa annat än campingar, som båtbiljetter mm.)! 

Man får nog fyllt ut plånboken med alla dessa kort! :) O flera finns det ännu, som t.ex. camping checkar, men det låter lite krångligt att betala i förväg o därför bli tvungen att använda såna campingar som tar emot checkarna. Så dem har vi inte testat. 
Men nu är korten alltså fixade!

Kommentarer

Populära inlägg