Vår helg

Dessa lediga dagar gick så snabbt igen. Men vi har hunnit med en massa. Lördag var vi på shopping hela familjen. J hittade skor åt sig, så nu har han ingen orsak längre för att stanna hemma på soffan (har ju inte kunnat börja springa eftersom han inte haft bra skor)...men får se hur det blir med den saken. Själv hittade jag en bra utedräkt till våren, från Luhta outletten. Har inte varit in där så många gånger men ändå synd att de skall stänga. Efter shoppingen var vi på "julkaffe" till J:s mommo o moffa. Hade planerat ett besök redan i mellandagarna men så blev vi ju sjuka. 
Söndag var det lek hos vänner som gällde. O ikväll hade vi besök.


O så fick jag städat ur pojkarnas skrubbar alla små kläder o fixat bort en massa skräp ur lekrummet. Äntligen lite mera ordning igen! Två hyllor till till lekrummet fick vi också fixat, men ändå räcker ju förvaringen aldrig till. O ta bort nå saker får man ju absolut inte, suck. 


Nu är det redan tyst i huset (brukar det annars inte vara innan en 20.30), pojkarna var helt färdiga efter allt lekande med Mommo, Moffa o tättän i kväll. Dom somnade genast efter Alfons sagan. Så nu har jag tid att göra klart Kevins fotobok. Har tänkt göra ett för varje år åt dem. Har själv en del bilder från min barndom o de är riktigt trevliga att titta i ibland. Hoppas pojkarna också tycker det sen när de är äldre!



Kommentarer

Populära inlägg