Städdag

Så var det fredag! Känner mig lite krasslig ännu men ingen feber, så iväg till jobbet bara! Har en miljon saker att uträtta förutom allt jobb. Jätte roligt att ränna runt i stan när man hellre skulle ligga på soffan under filten. 
Men åtminstone så fick vi huset städat igår. Vi införde torsdagen till städdag för en tid sedan. Hade det också ifjol, men så blev det sommar o vi var inte hemma så mycket o så blev det städat lite nu o då istället. En städdag passar bra åt oss eftersom det blir mindre gräl när det finns en bestämd dag när man MÅSTE städa! Torsdag blev det eftersom ingen vill städa på fredag eller under veckoslutet. Tillsammans städar vi på 1½ timme medan det ensam lätt går 3 timmar. Jag plockar o torkar damm o tvättar golv, han tvättar vessorna o dammsuger, så behöver vi inte gräla om det heller. Fungerar bra tills det är nått extra nån torsdag o så blir det gräl om när vi skall städa! En orkar inte städa då o andra städar hellre då...

 

Men som sagt färdigt städat o färdigt pyntat inför Halloween. Vi har spindlar, fladdermöss o skelett lite överallt! :)
 Nu jobb o sen handla, sen iväg o se Mästerkatten i stövlar med pojkarna, sen lite bakande o matfixande! Skönt med en "lugn" fredag!


Kommentarer

Populära inlägg