Rovaniemi

Rovaniemi helgen inledd! Tidig start o utan större problem fram. Sista 100km hördes det en hel del gnäll från baksätet. Tyckte nog själv också att det var trångt o tråkigt. Alla längtade efter husbilen! Stugan hus Ounasvaaran pirtit som vi hyrt var helt ok. Fast vi kom fram lite tidigare än man egentligen skulle få checka in så gick det jätte bra. Ett stort rum nere o ett loft uppe. Två sängar uppe o två nere. Så får se hur vi sover, vill int ha pojkarna ensamma på loftet om de skulle få för sig att flytta på sig under natten. Trappan är jätte brant. Men det fixar sig. Bastu finns också, så nu blir det strax bastu!





Joulupukin Pajakylä hann vi besöka i kväll! Bekanta bysbor såg vi redan på parkeringen :). Området var egentligen inte upp ännu, öppningen är 5.12, så de höll på med en massa snöflyttande. Men julmusik spelades o lite julstämning fick man kanske. Tomten var på kaffepaus när vi anlände men efter lite väntande dök han upp igen. Var o fotade oss med honom o köpte ett totalt överpris foto som minne! 
Imoron blir det mera tomten i Santa park! Nu skall vi ha film kväll o se Bamse o tjuvstaden. Missade den när den gick på bio! 


Kommentarer

Populära inlägg