Tidigare resor med husbil

En fortsättning på mitt tidigare inlägg!

Året 2012 då bar det av till Kroatien via Legoland förstås. 
Vi besökte Krka och Plitvic nationalparker, staden Pula o spenderade många dagar på Kroatiens härliga stränder. Balaton sjön besöktes också o sen körde vi Via Baltica upp hem igen! Förälskade oss i Kroatien o bestämde oss för att hit måste vi igen. 


Följande år, 2013, blev det inte Kroatien utan Italien. Besökte bl.a. Gardasjön, Sirmione, Verona, Venedig, San Marino, Rimini, Pisa, San remo o Monaco. På hemvägen stannade vi i Lindau o tysklands legoland. Det året blev det via baltica båda vägarna. 


Året 2014 blev det Kroatien igen o ja egentligen så hann vi ju köra genom hela balkan ner till Grekland. Nu såg vi de städer vi missade senast i Kroatien, Split o Dubrovnik. Förälskade mig i Montenegro, men fick ingen vidare känsla för Albanien. Montenegro är som Kroatien men mindre turister o fjordar som i Norge. Meteora i Grekland var för mig som geolog ett fascinerande ställe! Upp körde vi genom Romänien o besökte Drakulas slott i Bran o många andra fina platser.


O ja i sommar, närmare bestämt om två dagar så startar vi på årets resa!
England o Skottland som huvudmål! 
Sen första resan så har ju barnen blivit äldre o resandet på många sätt enklare. Så vi skall njuta av denna sommar, utan blöjor, nappar o passande av sovtider. För nästa år, ja då är vi tillbaka där igen. 

Kommentarer

  1. Härligt! Hoppas du bloggar från resan så vi får följa med! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg