Vi har ett datum!

Känns konstigt att det den här gången finns ett riktigt datum. Datum o klockslag (nästan) på när vår bebis skall födas! Mindre än två veckor kvar också, hade räknat med att få vänta åtminstone tre veckor till. Men bra så här! Är så otroligt lättad över att äntligen ha fått besked om hur förlossningen blir. Har haft en önskan om planerat snitt ända från början o fått prata med många innan beslutet äntligen fattades. Fått höra på många som tvivlat o flera som sagt rent ut att "int får du nå sånt". Men nu finns ett beslut o ett datum! Man får nog om man vill o står på sig!
Varför jag valt att begära planerat snitt är en lång historia, som grundar sig i två dåliga erfarenheter. Båda slutade bra, vi har två friska pojkar, men hade potential att gå så dåligt. 
Så för mig var detta det ända riktiga beslutet!

Så dax att avboka lite planerade saker. Har lite viktigare saker att göra om två vekor än att gå till tandläkaren!


Kommentarer

  1. Spännande! Å va bra att du fick som du själv ville!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jå, tror jag träffade första trevliga läkaren på MÖCS mödraavdelning. Inget gnäll eller försök till övertalning o skrämsel. Man var positiv när man kom därifrån till motsats från de andra gångerna jag varit till pelkopoli o bara varit arg efteråt.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg