Några dagar till

Full späckad vecka det här o allt borde hinnas med innan torsdag moron! Det är rådgivnings besök, laboratorieprover, tandläkare, föräldramöten, idrottsdagar, husbilen fixad inför vintern, tusen plagg o täcken att tvätta, diverse besök av släktingar, ställa allt i ordning så man kan vara borta i några dagar o allt det vanliga ännu! Puh!
 

Igår bestämde vi oss med lill-gubben, nå jag bestämde o han fick följa med, att vi tar en loppisrunda också. Måste ju passa på när man ännu kommer sig iväg lätt med bara en 5-åring på dagarna. Så vi besökte loppisar i två närliggande byar o i staden. O igen kunde man konstatera att Basaari hade bästa utbudet o till bra pris också. Polarna & Pyrets windfleece åt bebisen till nästa sommar/höst för 5€ o lite arabias o rörstrands porslins fat för 0,50-1,50€ st.
Egentligen är jag ute efter nått större, ett gamalt skåp. 120 x 120 cm skulle vara de perfekta måtten o helst färdigt vit, men den delen går ju lätt att fixa. Med dörrar, glas eller utan! Behöver inte vara i perfekt skick! Men detta verkar vara ganska svårt att hitta till rätt pris. Har nån ett sånt, eller vet om ett sånt, som de inte behöver så meddela gärna!

Typ ett sånt här! Bild lånad!

Kommentarer

Populära inlägg