Resor....gamla resor!


Våren den är en härlig tid, o kanske om vi har riktigt tur så får vi en varm dag till också. Vem vet! Men innan det får vi nog lite mera snö. 


Så när vädret inte riktigt vill vara på vår sida så får man koncentrera sig på allt det annat roliga med våren. Maj månad är fullt av roliga saker o händelser. Alla avslutningar och fester och så inleder vi ju vår kalas-säsong också. Men förutom allt detta så handlar våren om att planera! Planera sommaren! Men detta inlägg skall inte handla om den kommande resan utan om de fem föregående somrarna. Allt som allt nästan ett halvt år spenderat i bilen!

O ja de som följt med bloggen länge så har ju sett dessa resor redan o kan detta. Men för er nya så kan det ju vara intressant. 


Våra fem föregående semestrar i kart-format!


2012 
Vår allra första resa med husbilen gick till Kroatien! Vi visste absolut inget om att resa med husbil när vi startade, men var ganska rutinerade redan när vi kom tillbaka en månad senare. 



2013
Efter det var vi helt fast o nästa sommar styrde vi mot Italien. Den här gången fick vi sällskap av mina föräldrar under en av veckorna o med dem fick vi upptäcka både Venedig, San Marino o Pisa. 



2014
Sen var det dax för Balkan o Grekland. Den resan var super! Montenegro föll vi för direkt. Vilken härlig plats! Ser framemot att komma dit igen i sommar o att få ge Albanien en ny chans. Inget regn den här gången, tack!



2015
 Höggravid ville man inte riktigt spendera en månad i värmen så denna sommar åkte vi till England och Skottland. En liten gosse fick sin stora önskan uppfylld o kom till Thomas Land. Vi lärde oss köra på vänster sida, spanade efter Nessie o besökte många vackra gamla slott. 



2016
 Sommaren vi bara skulle göra en kortare resa o se lite Norge, blev istället till Korsika. En månad i husbil med en energisk 8 månaders bebis var kanske inte alltid så lätt, men roligt hade vi o spännande platser såg vi. 



Så ja vi har kört några gånger genom Europa o fler lär det bli!
Nästan 50 000 km utan nå bilproblem... Men nu har vi ny bil, så får se hur det blir med den saken i fortsättningen!


Kommentarer

Populära inlägg