Rastlösa barn och en lika rastlös mamma


Inget super väder den här helgen. Regnigt, mörkt och dystert. En hemmahelg utan nått program hade vi tänkt. Vi stod ut lördagen!

Jag försökte påbörja projektet med att få 5500 bilder till en 132 sidors fotobok, hur det nu sen skall gå. Medan barnen höll på och rev huset och slogs, eller spelade. Blev jätte mycket playstation, Wii u, iPads och telefoner och därimellan när man tvingade dem och göra nått annat så blev det skrik och slagsmål. Och jo vi både spelade och lekte och badade bastu och annat hela familjen tillsammans också. Men hela gruppen var för rastlösa och lätt retade den här helgen. Så kan det vara ibland, när en är på dåligt humör så smittar det av sig på alla andra.

Sä när söndagen kom var vi vuxna överens om att vi nog måste hitta på nått annat. Så blev en hel dag på stan med bl.a. loppis och Touhutalo. Inte svårt att gissa vilken av dem barnen gillade bäst!
Nu är han tillräckligt stor Colin och kan ta sig runt så gott som hela rummet själv. Vissa klättersystem är ännu lite för höga för honom och kräver lite skuff-hjälp, men annars klarar han sig bra. 
Och själv får man också motion när man försöker springa efter honom. 

Lyckad dag, inga slagsmål och alla somnade jätte snabbt på kvällen!




Så nu är vi utvilade (eller nått) och klara att börja en ny vecka!

Välkommen Måndag!


Kommentarer

Populära inlägg