Vårt julhem


Vissa har kanske just plockat in den härliga julen....vi börjar redan bli trött på den, åtminstone jag!


Så går det förstås varje år. Jag är väldigt snabb med att få fram alla julsaker, senast till lilla jul skall allt vara framme. Så har vi då rött och juligt ända fram till mellandagarna. Då har det redan kliat i fingrarna läänge. Vill bara slänga ut alla tomtar och den röda färgen. 

Julgranen den höll inte lika bra i år som tidigare år. Torkade redan innan julen och grenarna hängde redan ganska kraftigt på julaftonen. Men den barrar ju ändå inte så mycket och ser nog helt ok ut fast den torkat bort. Men kanske vi nästa år väntar en vecka eller två in i december innan vi tar in granen. 
Det är tydligen väldigt olika på granar detta med hur man reagerar på dem. Vi hade en liten riktig gran här inne i en vecka o den gav inga större reaktioner. Men i kyrkan var det riktigt svårt för Romeo att vara under skolans julfest, där de hade en stor riktig gran. Hans näsa rann och han torkade ögonen hela tiden. Inte alls roligt. Så nån vanlig gran kommer vi inte att använda nästa år heller. Och nej, vill inte ha en plast!

Så här vårt julhem nu innan allt åker ut!



Kommentarer

Populära inlägg